Victoria en Waterwijk houden het op 1-1

In de zaterdag tweede klasse B heeft Waterwijk niet de volle winst weten te behalen. Winst was belangrijk voor de 2e periode maar dat lukte de Almeerders niet, en moet nu even afwachten op andere resultaten.

Bij Waterwijk waren er deze wedstrijd diverse blessures en dat was te zien in het spelbeeld. Uit een corner was het Victoria dat de score opende en kopte men van dichtbij in:1-0. Het verloop van de eerste helft kenmerkte zich door slordig spel van beide klanten. Er waren nog wel aardige momenten voor beide doelen maar gescoord werd er voor de rust niet meer.

Windvlaag.

Na de rust kwamen de gasten beter voor de dag en kwamen er ook kansen,maar Gary Bouwmeester wist de doelman van Victoria niet te verschalken. Later was het Ryannique Inge die wel wist te scoren, een voorzet werd door de wind zomaar in het doel geblazen en was de stand weer gelijk. Beide ploegen gingen hierna voor de winst en waren er ook kansen voor beide doelen. Later moest Waterwijker Desmond Mensen met rood vertrekken en kreeg Waterwijk bij vlagen het nog lastig maar doelman Gijs Roelofsen wist zijn ploeg te behoeden voor een achterstand en bleef de 1-1  staan en was Waterwijk er niet in geslaagd goede zaken te doen voor de periode.