Vrijdag 11 tot 12 uur ChronischGezondShow met Janneke

Elke vrijdagochtend een aflevering van de ChronischGezondShow gepresenteerd door Cors van den Berg. Elke week hebben we een gast en een tip van Sandra. Deze week is de gast Janneke Bulens

Het verhaal van Janneke begint met een afschuwelijke jeugd, gevolgd door bittere ellende in haar tienerjaren. 

De gevolgen die later opboeren zijn enorm. Helaas kon de reguliere zorg haar geen soelaas bieden, maar Janneke zelf wel. Ze vertelt over haar jeugd, maar vooral over haar zoektocht naar een nieuw leven. Daar wil ze graag anderen mee helpen. 
 
Janneke: ‘Ik hoop jou te kunnen inspireren met mijn verhaal, zodat jij weet dat er zoveel mogelijk is en ook jij kan kiezen voor jezelf. Omdat je van binnenuit goed voor jezelf kan zorgen. En dat wil ik je met liefde leren’.

Je kan haar bereiken op:

jannekebulens@ruimteenrust.com

Written by