Vorige week als gast bij Silent Nois3 Dinah Bons

dina silent

Elke dinsdagavond live van uit de radio in muziekwijk, Silent Nois3 van 22.00 tot 23.00 uur, beluister de podcast van 16 mei

Ik zou Dinah Bons de moeder van de gemeenschap willen noemen, waar ze in alle lagen met velen samenwerkt door hulpzoekende, professionals en ervaringsdeskundige op de juiste manier in te zetten. Haar verhaal laat zien waar de transgemeenschap haar kracht vandaan haalt. Zo schrijft Sher de presentatrice van het programma

Dit kan een goede basis zijn in andere settings waar de afstand tussen hulpzoekende, professionals en ervaringsdeskundige elkaar nog onvoldoende of niet weet te vinden.

Transclinic & Transhuis

Instagram Dinah Bons

Deze aflevering gaat over: een vergismoord, een veilige ruimte voor sekswerkers en trans personen van kleur, hoe lukt het om de weg te vinden zonder de taal te beheersen of überhaupt de weg te kennen in ingewikkelde hulp naar zorg voor trans personen.

Written by