Ga naar de Banketstaven actie website >>

Hallo Almere

halloalmere-500x280

In samenwerking met Stichting InnerCircle verzorgt Omroep Almere dit programma. We maken het programma voor hen die in zorg- en verpleeginstellingen wonen of werken. De presentatie is in handen van Regina van Oorschot en Cor Toorenburg

In het programma worden onder andere nieuwtjes en familieberichten uitgewisseld, muziek gedraaid en mensen geïnterviewd. We hebben vaste gasten die we bellen en daarmee bespreken we de week. In het hersengymnastiekspel geven we woorden om te onthouden. Dat zijn zes verschillende woorden die we dan opnoemen. En misschien bellen we u wel om te horen of u ze nog weet.

Familieberichten kunnen vooraf worden gemeld op ons emailadres: familie@omroepalmere.nl. of via de telefoon 036 3690074 dan komt u rechtstreeks in de uitzending. Het mag over van alles gaan, onderwerpen die u bezig houden of gewoonweg iemand de groeten doen. Ook praten we over Almeerse artiesten. U hoort van hen muziek en gedichten.

Genoeg onderwerpen om een gezellig uurtje radio te luisteren.

Vanaf woensdagavond is de uitzending als podcast online te vinden bij Podcasts en kies dan voor Hallo Almere.

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Almere – Oranjefonds – Buma-Stemra – Zorggroep Almere – Stichting InnerCircle – Omroep Almere – Henk Struik – Regina van Oorschot en Cor Toorenburg.