Weer geen punten voor moeilijk scorend SC Buitenboys

Het is Buitenboys in de 2e klasse B weer niet gelukt om tot winst te komen, de ploeg uit Almere-Buiten weet niet meer wat winnen is en zakt momenteel naar een bedenkelijk peil. Tegen Victoria moest men een 0-2 verlies incasseren

Sterk middenveld.

Victoria was de eerste helft duidelijk de betere ploeg en wist diverse kansen te creëren en was in de 14e minuut dan ook succesvol en scoorde verdiend de 0-1 door Finn Westerveld. Buitenboys wilde de wedstrijd hierna wel naar zich toe trekken maar de gasten hadden een sterk middenveld met voetbaltechnisch veel kwaliteiten. Wel kreeg Buitenboys uiteindelijk wat kansjes om de stand gelijk te trekken maar de doelman van de gasten voorkwam dat. Tien minuten voor de rust kreeg Victoria weer een mooie kans en werd verzilverd  door Jim van der Scheer:0-2. Nog voor de rust weer een mogelijkheid middels een strafschop maar deze ketste af op de paal en ging de rust met 0-2 in.

Mogelijkheden.

Na de rust een veel fanatieker Buitenboys dat meer mogelijkheden kreeg maar slordig in de passing leverde geen doelpunten op. Aan de andere kant was een vrije schop voor de gasten bijna raak maar doelman Rick van Dekken verwerkte deze actie goed. Uit een corner voor Buitenboys kopte invaller Collins John goed in maar de doelman stond op de goede plaats. Ook niet veel later had een schot van Buitenboys beter lot verdiend. Victoria kwam hierna ook nog in kansrijke positie maar was de zuiverheid hier ook er niet altijd. Verder bleef het bij deze stand en leverde ook deze wedstrijd voor Buitenboys geen punten op. Er zullen komende wedstrijd weer punten gepakt moeten worden om tweedeklasser te blijven.

Komende wedstrijd gaat Buitenboys op bezoek bij FC Breukelen.