Sporting Almere haalt flink uit in eerste competitieduel  (9-1!)

Sporting Almere is uitstekend begonnen aan het seizoen, de ploeg van Tareq El Magied liet er geen gras over groeien en scoorde er lustig op los. Grote man was Moegabe Chasli met de meeste treffers deze middag. Een mooi begin dus voor de Almeerders.

Goed geprofiteerd

Tegenstander HMS kon in dit duel niet compleet uitkomen en daar profiteerde Sporting optimaal van.

Sporting startte voortreffelijk met twee  goals in acht  minuten. Eerste goal was een aanval uit het boekje,. en rondde Sherwan Mustafa met het hoofd af. De tweede  goal viel kort hierna door Moegabe Chasli. : 2-0.  Even later scoren Sporting vanuit een corner de 3-1 door weer Moegabe Chasli, nadat HMS even hiervoor tegen had gescoord.HMS kreeg hierna ook nog een strafschop die onbenut bleef.. En vanaf dat moment werd er niets meer weggegeven door Sporting en kon men de voorsprong voor de rust simpel uitbreiden naar 5-1.

Scorend vermogen hoog bij Sporting

De tweede helft eenzelfde beeld met Sporting het meest in de aanval en HMS stelde hier maar weinig tegenover de tegenstand van de ploeg uit Utrecht was matig en had Sporting geen moeilijke middag en waren er nog doelpunten van Renzo van Jaarsveld, Daryn Ceder en Sherwan Mustafa.  Einduitslag 9-1! “We zijn uiteraard heel blij met deze overwinning, alleen van korte duur want de focus gaat weer op de volgende wedstrijd want een zwaluw maakt nog geen zomer”, weet trainer Tareq El Magied. We gaan komende wedstrijd op bezoek bij VIOD en daar zullen we ook weer alles moeten geven om de winst binnen te halen.