Verlies Forza Almere tegen VOP in oefenduel

In Amersfoort heeft Forza Almere geen winst kunnen boeken bij VOP. Er waren mogelijkheden genoeg, maar de thuisclub sloeg in de slotfase toe.

Veel kansen

Forza begon fanatiek aan dit duel en wilde graag de eerste winst van het seizoen boeken. Dat leek zeker te gaan lukken want de ploeg van trainer Tigran Balasanjan kreeg aardig wat kansen maar ging daar uiteindelijk veel te slordig mee om. Wel kwam men op 0-1 door Djaylani Hussainali, die beheerst afrondde. Hierna nog meer kansen maar verdere score bleef echter uit.  Later in het duel kwam de thuisploeg net voor de rust langszij en was de stand weer gelijk. Tot de rust bleef deze stand staan. 

Tegenstoten

Na de rust bleef Forza het betere van het spel houden met de nodige kansen ,maar de tegenstoten van VOP waren zeker niet ongevaarlijk maar Forza ving dit goed op. Het duel leek in 1-1 te eindigen maar VOP wist toch nog de 2-1 te scoren als was dat bij velen in buitenspelpositie. De scheidsrechter vond van niet en keurde de goal goed. Verder werd er niet meer gescoord en kreeg Forza te weinig maar had hier zelf ook zeker debet aan.

Komende zaterdag ontvangt Forza Almere om 14.30 uur Tos Actief op eigen sportcomplex.

Geschreven door