De Glasbak lanceert nieuwe website en viert de start van het theaterseizoen!

Theater en cultureel centrum De Glasbak heeft twee spannende aankondigingen: de lancering van hun gloednieuwe website en de start van het nieuwe theaterseizoen op zaterdag 21 september.

Na maanden van hard werken presenteert De Glasbak met trots hun nieuwe website: www.deglasbak-almere.nl. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, ontworpen om iedereen te inspireren en te informeren over ons culturele aanbod. Of je nu een leuk avondje uit wilt plannen of een zaal zoekt voor je eigen voorstelling, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het faciliteren van evenementen, biedt De Glasbak ook een eigen programmering, van optredens en tentoonstellingen tot lezingen en filmavonden. Onderdeel van deze programmering is een voorstelling van cabaretier Raoel Fatehmahomed en de voorstelling “Tonight, In de Ban van Bernstein” van TOP Theaterproducties.

En wat is een betere manier om deze nieuwe website en onze programmering te vieren dan met de start van het theaterseizoen? Op zaterdag 21 september nodigen we iedereen uit om van 14:00 tot 18:00 uur samen met ons de aftrap van het nieuwe seizoen te vieren. 2 Turven Hoog opent deze middag met een bijzondere theatrale installatie van Udo en de Lispelaars. Tijdens deze feestelijke middag kun je alvast een sneakpreview zien van de voorstellingen ‘Rode Draad’ van Raoel Fatehmahomed en “Tonight, In de Ban van Bernstein” van Top Theaterproducties. Toegang is gratis!

Odeke de Jong presenteert de middag. Zij is bekend van het radioprogramma ‘Studio Flevoland’ op Omroep Flevoland. Naast de sneakpreviews kun je genieten van optredens door leerlingen en deelnemers van Theaterschool Almere, Rik Limonard, Vocal Motion, Toneelgroep Odi en Popkoor Remix. Verhalenverteller Haliwah neemt de bezoekers mee in een wereld van sprookjes en folklore. Daarnaast zijn er diverse workshops te volgen. Zo is er een workshop vilten, laat De Vioolsleutel je ‘spelen’ met een viool en biedt Filmclub Filmere een workshop over filmen met je smartphone.

Hoewel beide voorstellingsrondes in de grote zaal gratis toegankelijk zijn, is aanmelden verplicht.  Je kan je aanmelden via Eventbrite. De deuren openen om 13:30 uur, dus zorg dat je op tijd bent!

Meer weten? Volg De Glasbak op social media en Eventbrite of meld je aan voor onze nieuwbrief via glasbak@deschoor.nl. Je vindt De Glasbak aan de Lierstraat 21 in Muziekwijk.

Geschreven door