Biografie Cheyenne

Cheyenne heeft meegedaan met The Voice of Holland in 2013, ze heeft opgetreden met Marco Borsato (een duet in zijn Ziggo Dome concert series). Met de legendarische Sister Sledge mocht ze acte de presence geven bij Humberto Tan’s hit-concept ‘Let’s Dance’, wederom in een uitverkocht Ziggo Dome.

Cheyenne heeft een bijzondere en krachtige stem waarmee ze op prachtige wijze haar eigen verhaal emotie weet te geven. Haar muziek omschrijft zich het beste als een mix van Pop, R&B en Funk met een vleugje Reggae. Daarnaast is zij singer-songwriter en heeft zij inmiddels haar eigen nummers en videoclips uitgebracht. In 2015 bracht ze een EP (‘Mijn Hart’) uit en heeft zich sindsdien toegelegd op het schrijven van meer eigen materiaal. Cheyenne heeft een bijzondere en krachtige stem waarmee ze op prachtige wijze haar eigen verhaal emotie weet te geven. Haar muziek omschrijft zich het beste als een mix van Pop, R&B en Funk met een vleugje reggae.

Haar singles  ‘Hartslag’ en ‘Zonnebloem’ waren een samenwerking met producers Kris Salvathore & Jeremiah Jhauw (YR$ TRLY) en m.n. ‘Hartslag’