Your Musiq Live

Meer live muziek bij Omroep Almere
Vanaf januari 2022 slaan Omroep Almere & Muziekschool Your Musiqskool de handen ineen om jong muzikaal talent van met name Almeerse bodem een podium te geven en daarnaast muziekeducatie in de spotlights te zetten

Samen met programmamakers Johan van Kesteren en Bjork Lommerse brengt YMS oprichter Julia Olthoff tijdens het programma Wakker worden met, het maandelijks item Your Musiq Live, met live muziek van jonge talenten vanuit de muziekschool en daarbuiten, interviews, nieuws en hot topics over alles wat met muziek(educatie) te maken heeft.

Daarnaast viert Your Musiqskool in januari haar 10 jarig jubileum en viert Johan in 2022 zijn 500e uitzending! Reden genoeg om de handen ineen te slaan voor nog meer live muziek voor Almere. Your Musiqskool, ooit begonnen vanuit de bijkeuken van oprichter Julia Olthoff, en inmiddels uitgegroeid tot een muziekschool met leslocaties in Buiten en Haven, zet zich in voor persoonlijk, hedendaags en uitdagend muziekonderwijs in de wijken, voor iedereen die muziek wil leren maken, daarnaast zijn ze onlangs gestart met Your Musiq Academy om jong talent een muzikale voedingsbodem te bieden!  

Juist nu deze uitdagende tijd vinden zowel Johan en Julia het belangrijk om jongeren dit platform te geven en anderen te inspireren met muziek,
maar ook het belang van muziekonderwijs een gezicht te geven.

Wat kan je verwachten bij Your Musiq Live
Maandelijkse Live optredens & interviews van jong talent vanuit Your Musiqskool en Almere
Hot topics & interessante nieuwsitems over Muziek en Muziekeducatie.

Luister & Kijk Live
Your Musiq Live kan je vanaf 8 januari en daarna elke 1e zaterdag volgen tussen 10.00 -11.00 tijdens het programma Wakker Worden Met (9.00-12.00).
Kijk omroepalmere.nl/live-kijken of luister live mee omroepalmere.nl/luister-live-

Volg ons op Instagram
Wakker Worden Met
Your Musiqskool // Your Musiq Academy
Benthe Renee
Julia Olthoff

Volg ons Facebook
Wakker worden Met
Your Musiqskool

Voor meer info
Your Musiqskool
Hoofdlocatie: Steiger 200 Almere | 036 3001063