Your Musiq Live

Vanaf januari 2022 slaan Omroep Almere & Muziekschool Your Musiqskool de handen ineen om jong muzikaal talent van met name Almeerse bodem een podium te geven en daarnaast muziekeducatie in de spotlights te zetten.

Samen met programmamakers Johan van Kesteren en Bjork Lommerse brengt YMS oprichter Julia Olthoff tijdens het programma Wakker worden met op zaterdagochtend het maandelijks item Your Musiq Live, met live muziek van jonge talenten vanuit de muziekschool en daarbuiten, interviews, nieuws en hot topics over alles wat met muziek(educatie) te maken heeft..

Daarnaast viert Your Musiqskool in januari haar 10 jarig jubileum en viert Johan in 2022 zijn 500e uitzending! Reden genoeg om de handen ineen te slaan voor nog meer live muziek voor Almere. Your Musiqskool, ooit begonnen vanuit de bijkeuken van oprichter Julia Olthoff, en inmiddels uitgegroeid tot een muziekschool met leslocaties in Buiten en Haven, zet zich in voor persoonlijk, hedendaags en uitdagend muziekonderwijs in de wijken, voor iedereen die muziek wil leren maken, daarnaast zijn ze onlangs gestart met Your Musiq Academy om jong talent een muzikale voedingsbodem te bieden!  

Juist nu deze uitdagende tijd vinden zowel Johan en Julia het belangrijk om jongeren dit platform te geven en anderen te inspireren met muziek, maar ook het belang van muziekonderwijs een gezicht te geven.

Live Q & A | Bel en stel de hoofdgast een vraag
Heb jij een leuke vraag voor de hoofdgast of voor Your Musiqskool?
Bel iets voor 10.15 of 10.30 in via 036-3690072 of 036-3690073 en stel je vraag live in de uitzending!

Wat kan je verwachten bij Your Musiq Live
Live optredens en interviews met jong almeers muzikaal talent vanuit Your Musiqskool en daarbuiten.
Hot topics en nieuwsitems over de muziekscene, muziekeducatie
Mooie gesprekken met muzikale gasten

Your Musiq Live kan je vanaf 8 januari en daarna elke 1e zaterdag volgen tussen 10.00 -11.00 tijdens het programma Wakker Worden Met (9.00-12.00).
Stem af op omroepalmere.nl/live-kijken of omroepalmere.nl/luister-live-2