Nieuw jongeren programma Hutspot op omroep Almere

Wekelijks om maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur brengt de omroep een jongeren programma met deelnemers van diverse afkomst. Alle zaken die men tegen komt in het leven van cultuurverschillen, studie problemen, wat doe je met je vrijetijd. En hoe bereiken we onze leeftijdsgenoten.

Eén programma dat steeds andere samenstellingen heeft als bezetting en twee vaste krachten die de boel organiseren. Soms twee deelnemers en dan zoals vanavond 9. Dus het wordt een gezellige avond in zowel de radio en videostudio, ze kunnen schakelen en algemene beelden meegeven via de videostream. Alles ongedwongen. de ene keer diepgaande gesprekken andere keren gaan de heupjes los. Gewoon zoals de echte Almeerders zijn. Zo kunnen we deze jongeren wel noemen.

Tune in op omroepalmere.nl en klik op luister- of kijk live

Wil je meepraten, dat kan, bel naar 0363690072 of 0363690073. ze schuiven u zo de uitzending is.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door stichting de Schoor en stichting James jongerenwerk.

Binnenkort wat foto’s

Wil je onderwerpen besproken hebben stuur dan nu een mail naar info@omroepalmere, maar binnenkort is er een eigen email en facebook pagina aanwezig zodat je gelijk contact hebt met de redactie van het programma.

De omroep is echt blij dat we dit soort doelgroepen kunnen aantrekken bij onze omroep die midden in de Almeerse samenleving staat.

Kun je het programma niet live volgen, je kunt het drie weken lang terug beluisteren en zelfs downloaden.

Almere – Jouw Stad – Jouw Nieuws – Jouw Muziek – omroepalmere.nl