Pro Radio Live

PrO Radio

Na de herfstvakantie is PrO Radio weer te beluisteren via Omroep Almere. PrO Almere (Praktijkonderijs) is erg blij met de samenwerking met Omroep Almere. Sinds oktober 2020 heeft PrO Radio zijn eigen stream via de site van Omroep Almere. Daardoor zullen we elke dinsdag t/m vrijdag van 8.00 – 15.00u te beluisteren zijn. Je luistert naar ons door te klikken op de button Luister PrO Radio.

De hele dag door draaien we muziek, uitgekozen door leerlingen en medewerkers van PrO Almere. Vanzelfsprekend komen leerlingen en medewerkers ook bij de microfoon. In de studio presenteren onze leerlingen zich aan de wereld. We praten met ze over hun talenten, kwaliteiten en de toekomst. En uiteraard ook over de ontwikkelingen in de sectoren Horeca en Winkel. Iedereen wordt in deze dagen uitgedaagd creatief te zijn en wij zijn dat ook. Inspirerend zullen onze radioprogramma’s dus zeker zijn!

PrO Radio, elke maandag t/m vrijdag van 8.00 – 15.00u te beluisteren via www.OmroepAlmere.nl en de button Luister PrO Radio

We hopen je snel als luisteraar te mogen verwelkomen!