Reclame op Omroep Almere website, beeldkrant & radio stream.

Ons media bedrijf bestaat nu 8 jaar en heeft een groot verspreidingsgebied. Zo hebben we een nieuws website, Beeldkrant en een audio stream met muziek en nieuws. Niet alleen groot Almere maar ook andere plekken in onze provincie en andere gebieden om ons heen bezoekt onze website, beeldkrant en audiostream.

Er zijn diverse manieren om onze omroep te ondersteunen.

 • Eenmalige schenkingen, kijk naar de Mollie Ideal mogelijkheid op onze home page
 • Donateur voor maar € 15 per jaar. Uiteraard mag het hoger. Alvast dank.

Zakelijk:

Uiteraard hebben we diverse mogelijkheden om ons te ondersteunen. Door reclame te plaatsen op drie media kanalen, (Website, Beeldkrant, Audiostream) heeft u een groot bereik en kunnen wij onze dienstverlening vergroten.

Door de gemeente Almere is in september / oktober een uitgebreid 2 jaarlijks onderzoek gedaan onder de inwoners en kwam naar voren dat wij als Omroep Almere de beste van de Almeerse omroepen waren. Daar zijn we trots op, een bevestiging dat wij als organisatie op de goede weg zitten. we gaan door op die ingeslagen weg.

We zijn er voor de ondernemers om hen een betaalbaar podium te geven zonder veel poespas verhalen, lange contracten maar openheid. We doen meer voor onze adverteerders dan u zou verwachten.

Hieronder het schema zoals in januari 2023 gepubliceerd is door gemeente Almere. In de periode september/oktober doe de gemeente elke twee jaar een onderzoek onder de bevolking van Almere.

Gemeente onderzoek Almere sept/okt-2023

Website

 • Advertentie (banner) op onze website staan aan de rechterzijde (sidebar). Daar is plaats voor 5 banners. Bij elk bezoek van een willekeurige pagina op onze website worden deze getoond kosten hiervoor zijn € 95 per maand per advertentie. (zijn verschillende opdrachtgevers)
 • Prominent getoond onder de Foto Slider kost € 110.00 euro per maand en wordt alleen getoond op de hoofdpagina, door plaatsen naar de artikel pagina’s tegen een kleine vergoeding, } 25.00 is mogelijk.
 • Banner tussen de hoofditems Lokaal nieuws, Sport en Regio nieuws (Tussen categorie) kost € 85 euro per maand, wordt alleen getoond op de home pagina.
 • De banner naast het omroep logo aan de bovenzijde van de pagina kosten hiervoor zijn € 150 per maand per advertentie. Bij elk bezoek van een willekeurige pagina op onze website wordt deze getoond.
 • Een kleine banner op onze video en audio stream pagina. kost € 45 euro per maand .
 • Banner onder de Foto Slider 1170 * 120
 • Tussen de categorieën 795*100
 • Sidebar 321*321 tussen de 100 en 321 maximaal

Beeldkrant

Het plaatsen van een advertentie op onze beeldkrant bedraagt € 145 per maand. Daarvoor krijgt u 2 pagina’s die u zelf met de tekst/foto kunt vullen. Deze wordt gemiddeld drie keer per uur getoond. Het is mogelijk wekelijks de teksten aan te passen, De hiervoor bedragen € 15 euro per keer.

Radio Stream

 • Audio clip, 10 keer gedraaid per dag op verschillende tijden tussen 07.00 en 22.00 uur bedraagt € 195 per maand alle dagen per week
 • Audio clip 6 keer gedraaid tussen 08.00 en 18.00 € 145 per maand 7 dagen per week
 • Wij gaan ervan uit dat u de spot aanlevert. Moet deze gemaakt worden kunnen we u een prijsopgaven doen. De spot wordt door een derde partij gemaakt.

Bij het afsluiten van een langdurige periode krijgt u ook gratis advertentie verlenging. Het factuurbedrag wordt dan in een keer gefactureerd.

3 maanden is 4 maanden plaatsen

12 maanden is 4 maanden korting.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Wij zijn btw-plichtig waardoor u de btw in mindering kunt brengen als u btw-plichtig bent.
Facturering vooraf per maand.
Betaaltermijn 14 dagen

Bulk korting

Bij plaatsing op de drie mogelijkheden (website, beeldkrant, audiostream) 20% korting.
Bij plaatsing op twee mogelijkheden 10% korting.
Kennismakingskorting: bij de eerste plaatsing zal de advertentie 1 week langer worden getoond dan de overeengekomen termijn.

December 2022 hadden we gemiddeld 18.000 individuele bezoekers per maand en meer dan 80.000 pagina’s werden aan onze bezoekers getoond. Hiervan gingen er ruim 35.000 door naar een van onze media streams.

Binnenkort zullen er meerdere mogelijkheden worden toegevoegd aan deze pagina.


Wilt u informatie? Of heeft u een campagne idee? Stuur dan even een mail naar info@omroepalmere.nl en wij nemen graag contact met u op.

Luister naar onze nieuws presentator Kevin Meij