Reclame op Omroep Almere website en radio stream.

Ons media bedrijf bestaat nu 6 jaar en heeft een groot verspreidingsgebied. Niet alleen groot Almere maar ook andere plekken in onze provincie en andere gebieden om ons heen.

En ja dat kan zelfs als donateur voor maar 5 euro per jaar. Uiteraard mag het hoger. Alvast dank.

Uiteraard hebben we diverse mogelijkheden om ons te ondersteunen door een plek op onze website zodat wij daar een attentie banner neer zetten aan de zijkant op de homepage. de rechterzijde wordt steeds bij elke stap in beeld getoond, deze kost 75 euro per maand.

De banner home page tussen de belangrijke nieuws uit Almere en sport uit Almere. Deze kost 85 euro per maand. De banner naast het omroep logo aan de bovenzijde van de page kost 120 euro per maand. zo is er ook de mogelijkheid om op de videostream een kleine banner te plaatsen die wordt getoond zodra iemand deze pagina aanklikt. De kosten per maand bedragen 35 euro.

Tot eind maart hadden we gemiddeld 8500 individuele bezoekers per maand en meer dan 35.000 pages werden aan onze bezoekers getoond. Hiervan gingen er ruim 10.000 door naar een van onze media streams.

Binnenkort zullen er meerdere mogelijkheden worden toegevoegd aan deze pagina.

Wilt u informatie stuur even een mail naar info@omroepalmere.nl en wij nemen graag contact met u op.

Algemeen is dat bij de eerste plaatsing er drie weken langer zal worden getoond. Hier werden geen extra kosten in rekening gebracht.

Audio bestand ondersteuning van onze omroep – presentator Kevin Meij