Floris Kuiper speelt komend seizoen bij Laren.

Middenvelder Floris Kuiper vertrekt bij hoofdklasser de Almeerse Hockey Club. Hij speelt met ingang van komend seizoen bij Laren, dat uitkomt in de Promotieklasse.

Kuiper is na Daan Dekker (vertrekt naar Amsterdam), Ignacio Salas (terug naar Argentinië) Stijn Jolie (stopt) en Valentijn Charbon (naar topclub Amsterdam) alweer de vijfde speler, die heeft aangegeven te stoppen met hockey in Almere.

Eerder gaf coach Pasha Gademan al aan na drie jaar te stoppen als eindverantwoordelijke bij de Almeerse HC. De club is nu naarstig op zoek naar een opvolger voor Gademan. Men was heel ver met een kandidaat, maar op het laatste moment ging de komst van deze nieuwe trainer niet door. Club en coach kwamen er uiteindelijk financieel niet uit.

Geschreven door