City FC hoopt op positief antwoord van topkandidaat.

Profvoetbalclub Almere City FC hoopt op korte termijn de nieuwe trainer voor komend seizoen te kunnen presenteren. De Almeerders hebben nog één topkandidaat, van wie technisch manager Teun Jacobs binnenkort een positief antwoord hoopt te krijgen.

Jacobs: “We hebben met diverse mensen gesproken. We zitten steeds dichter tegen het einde van dit proces aan en hopen daar op korte termijn meer duidelijk over te kunnen geven”. Mocht deze topkandidaat uiteindelijk niet ingaan op het aanbod van Almere City FC, dan moet Jacobs snel overschakelen naar een alternatief: “Dan zullen we wel snel moeten schakelen. Op het moment dat wij niet de man kunnen krijgen, die we graag willen, zullen we snel door moeten kijken”, aldus de technisch manager.

Almere City FC eindigde afgelopen seizoen op de vierde plaats van de Keuken Kampioen Divisie met een clubrecord van 75 punten. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie liep de ploeg directe promotie naar de eredivisie mis. Afgelopen zaterdag werden de Almeerders in de eerste ronde van de play-offs verrassend uitgeschakeld door NEC (0-4).

Geschreven door