Live Radio uitzending Let’s Talk & Listen Woensdag 27-10-2021

De Schoor en Stichting JAMES-Almere verzorgen in samenwerking met Omroep Almere een speciale jongerenprogramma. De eerste drie live uitzendingen die werden gepresenteerd op 21, 22 en 28 april 2021 werden verzorgd door Stichting JAMES-Almere in samenwerking met Omroep Almere. Deze nieuwe serie van Let’s Talk & Listen is te beluisteren vanaf 27 oktober 2021 tot en met 29 december, om de twee weken m.u.v. aflevering 6 op 29 december 2021.

Presentatie in handen van Broer en zus Guillano Herdigein & Cheyenne “Toney” Herdigein, tevens verzorgen zij enige live optredens. Dit zijn de eerste proefuitzendingen dus excuses dat iedereen nog niet goed ingespeeld is op elkaar.

Per uitzending zijn er drie gasten die over hun leven in Almere vertellen, wat ze bezighoudt en hoe zij in het leven staan. Er zullen optredens door een aantal gasten worden verzorgd. Helaas heeft één van onze gasten voor deze uitzending moeten afzeggen.

Geniet van de gesprekken en de liveoptredens.

Klik op onderstaande link en beluister de uitzending van ongeveer 1,5 uur.

De gasten van deze uitzending: 

Onin, Soufiane, Gast 3 helaas verhinderd door gezondheidsredenen.

Geschreven door