Live Radio uitzending Let’s Talk & Listen Woensdag 10-11-2021

De Schoor en Stichting JAMES-Almere verzorgen in samenwerking met Omroep Almere dit speciale jongerenprogramma.

Hier is het verslag van de uitzending van 10-11-2021, met drie leuke getalenteerde gasten. Presentatie is in handen van broer en zus Guillano Herdigein & Cheyenne “Toney” Herdigein, tevens verzorgen zij enige live optredens.

Per uitzending zijn er drie gasten die over hun leven in Almere vertellen, wat ze bezighoudt en hoe zij in het leven staan. Er zullen optredens door een aantal gasten worden verzorgd. Helaas heeft één van onze gasten voor deze uitzending moeten afzeggen.

Geniet van de gesprekken en de liveoptredens.

Klik op onderstaande link en beluister de uitzending van ongeveer 1,5 uur.

De gasten van deze uitzending: 

Danyaé, Steffax, onze derde gast had helaas pech onderweg.

Geschreven door