Forza Almere laat zich in slotfase bijna foppen door NVC

Forza Almere heeft in de zaterdag vierde klasse F weer een belangrijke overwinning geboekt. Tegen en bij NVC wist men met een ruime score te winnen. Na een 0-5 voorsprong kwam NVC nog terug tot 4-5 en waren de laatste minuten nog hectisch.

Veel doelpunten

NVC  begon goed en dicteerde de wedstrijd en drong ook aan. Forza herpakte zich en wist Kai Willems via de rechterkant door te breken en stelde even later Youssef Lallouchen in staat te scoren 0-1.Nu was ook NVC dicht bij een treffer maar de paal bracht redding. Forza nam weer het initiatief en was Sylvan Speelman de tegenstander te snel af en scoorde de 0-2. NVC hielp Forza ook nog een handje door de bal zomaar in te leveren en maakte Willems de 0-3 voor Forza. Voor de rust werd het ook nog 0-4 en 0-5 door Youssoef Lallouchen. Hierna verslapte Forza en kon NVC nog voor de rust tot scoren komen.

Andere wedstrijd.

Na de rust een andere wedstrijd en kwam NVC goed terug en maakte dan ook de tweede goal. Hierna kreeg Forza nog wel wat mogelijkheden maar scoren bleef uit maar niet bij de thuisclub en deze wisten uiteindelijk nog tot 4-5 terug te komen maar verder kwam men niet en haalde Forza de winst binnen en verzekerde zich van de vierde plek op de ranglijst.

Komende wedstrijd (tweede paasdag) speelt men het inhaalduel bij s ‘Graveland.