Forse nederlaag voor Waterwijk (zondag)

In de zondag vierde klasse E heeft Waterwijk geen best resultaat weten te behalen tegen Geuzen/Middenmeer. De wil was zeker aanwezig om deze middag goed te presteren maar de ploeg van Geruillo Koenders faalde tegen de Amsterdammers.

Men begon redelijk goed aan dit duel maar moest al snel een achterstand incasseren. Na tien minuten spel was het echter al 0-2 voor de gasten daarvoor had Waterwijk hier maar weinig tegenover gezet. Tot de rust kon Waterwijk nog wel stand houden en bleef deze stand staan tot de rust.

Kleine kansjes

Na de thee kwam Waterwijk iets beter voor de dag en kreeg ook wat kansjes maar scoren bleek een te moeilijk opgave. De tegenstander was daar beter in en overrompelde de Almeerders en liepen simpel uit naar 0-4. In de slotminuut werd het ook nog 0-5 en was Waterwijk blij toen het laatste fluitsignaal klonk.

Door deze nederlaag staat Waterwijk derde van onderen en moet nog oppassen voor degradatie. Met nog twee duels te gaan zullen er nog wel punten behaald moeten worden om niet verder af te zakken.

Komende wedstrijd moet Waterwijk op bezoek bij Ankaraspor waar men in het thuisduel 2-2 tegen speelde.

Geschreven door