Forza Almere pakt punt en staat nu vierde op ranglijst

In de zaterdag 4e klasse F heeft Forza Almere alsnog het uitgestelde duel tegen Zuid Osst United afgewerkt. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel en daarmee heeft Forza de vierde plek op de ranglijst weer veroverd.

Niet compleet

Zuidoost United vecht tegen degradatie en dat was te merken door een fanatieke ploeg waar Forza eerst wat moeite mee had. Forza kon niet compleet aantreden en moest dus improviseren. De eerste helft ging het op en neer en waren er aan beide kanten wat mogelijkheden maar vijf minuten voor de rust kon de eerste treffer pas worden genoteerd. De Zuidoost United-spits soleerde door het midden en was zijn tegenstander te snel af en maakte de 0-1. Dit was ook de ruststand.

Terug geknokt

In de tweede helft kwam Forza beter voor de dag maar de score bleef nog uit. Zuidoost United deed dat in de 51e minuut wel en kopte men uit een hoekschop raak:0-2. Hierna knokte Forza zich terug in de wedstrijd en wist dan ook de 1-2 te scoren. Forza hield druk op de tegenstander en wist uiteindelijk ook nog de verdiende gelijkmaker te scoren. Gezien het oponthoud in de wedstrijd had de scheidsrechter best wel wat tijd bij kunnen tellen maar de overigens goed leidende arbiter deed dat uiteindelijk niet. Door deze remise pakt Forza weer de vierde plek op de ranglijst.

foto: Brenda Koster.

Geschreven door