Ruime winst voor Waterwijk vrouwen (4-0).

Het vrouwenteam van Waterwijk heeft dinsdag een uitstekende overwinning geboekt op DVVA vrouwen. Het was een aantrekkelijk duel met aardig wat toeschouwers die hun favorieten aan kwam moedigen.

Vanaf het fluitsignaal was het duidelijk dat Waterwijk vol voor de winst ging. Met snelle combinatie werd de verdediging van DVVA onder druk gezet. Het was dan al in de 17e minuut dat Jaimy Rooze via een strakke pass voor de keepster van DVVA werd gezet en deze eenvoudig wist te passeren.(1-0) DVVA probeerde er nog uit te komen maar de vrouwen van Waterwijk wisten door het vroeg druk zetten steeds snel weer in balbezit te komen. 

fraaie goal.

In de 30e minuut was het Saskia Vermeulen die uit een strakke voorzet de bal uit de lucht in één keer op haar slof nam en de 2-0 scoorde. Romaissa Belkaid maakte voor de rust ook nog een derde treffer (3-0). Met een riante voorsprong voor Waterwijk gingen de vrouwen de rust in. Lisa Smit bleef de tweede helft achter in de kleedkamer en werd vervangen door Tatiana Fernandes.

Wissels.

De tweede helft ging Waterwijk goed van start en was het al snel 4-0 door Jaimy Rooze. Na wat wissels bij Waterwijk kreeg DVVA wat meer grip op het duel maar echte kansen bleven vooralsnog uit voor de Amsterdammers. De stand veranderde niet meer en was een ruime overwinning een feit.

Trainer Pourchez was tevreden over de eerste helft, de tweede helft was wat minder maar de winst was binnen en daar ging het uiteindelijk om.

Komende zaterdag wacht de wedstrijd tegen JVC.

Geschreven door