Oefenduel  Batavia ’90 tegen ASC Waterwijk vroegtijdig gestaakt.

In Lelystad kwam zaterdag tweedeklasser Waterwijk niet de volle 90 minuten in actie. Na ongeveer 65 minuten hield de scheidsrechter het voor gezien en staakte het duel. Er waren wat misverstanden en een rode kaart voor de Almeerders en ging men niet verder. Beide partijen wilde nog wel maar de arbiter had daar geen zin meer in.

Incompleet.

Bij Waterwijk was men deze wedstrijd nog lang niet compleet en was de conditie nog niet op het hoogste niveau en was er veel balverlies. Batavia profiteerde hier voor de rust optimaal van door tweemaal van afstand te scoren. De rust ging dan ook met 2-0 in.

Na de wissel duurde het duel maar tien minuten en was de wedstrijd klaar. Wat kort door de bocht van de arbiter om te staken vond men bij beide partijen maar hij bleef bij zijn besluit.

Waterwijk dus nog niet op sterke en zal komende weken hopelijk completer uit kunnen komen. Komende week doet men mee aan het IVV-toernooi en is dit een mooi moment om beter voor de dag te komen en veel wedstrijdritme op te doen.

Trainer Ben Vis gaat er van uit dat dan zijn ploeg dan bijna compleet is en weer in het goede ritme kan komen.

Geschreven door