FC Almere pakt weer drie belangrijke punten

In de derde klasse C heeft FC Almere na de ruime overwinning van vorige week ook tegen sv Baarn de punten weten te behalen. Het ging deze wedstrijd wel wat moeizamer maar uiteindelijk stond na 90 minuten de 0-2 op het scorebord.

Snelle voorsprong

SV Baarn gaf in de beginfase duidelijk de toon aan maar FC Almere wist  al snel op een 0-1 voorsprong te komen. Uit een voorzet van Almere scoorde een Baarn-speler op ongelukkige wijze in eigen doel:0-1. FC Almere zat deze wedstrijd niet goed in haar vel en was het spel onsamenhangend en gaf men de thuisclub steeds weer de ruimte om voor het Almere doel te verschijnen. Opvallend was ook deze wedstrijd weer dat Almere-doelman Arno Copier een uitstekende wedstrijd speelde en hield zijn team dan ook diverse keren op de been want Baarn kreeg aardig wat kansen.

Later kwam FC Almere iets beter in de wedstrijd maar de ruststand ging derhalve met 0-1 in.

Uitblinker Arno Copier

Na de rust twee gelijkwaardige ploegen met toch wel meer mogelijkheden voor de thuisclub maar zoals eerder gezegd was doelman Copier een sta in de weg voor sv Baarn. Toch zou de formatie van trainer Sandor Augustijn nog een keer scoren en was het Sharinda Jagroep, Delivio Leyman ging op snelheid langs zijn tegenstander en trok de bal op maat voor op Jagroep de fraai intikte:0-2. Almere dus ondanks het mindere spel toch naar een 0-2 winst en zijn de vooruitzichten voor de 2e periode gunstig maar dan moet men zelf wel blijven winnen.

Trainer Augustijn had zijn team deze middag nog niet zo pover zien spelen; “ deze wedstrijden zitten er ook tussen en als je ondanks het mindere spel toch drie punten pakt in een uitwedstrijd is dat niet verkeerd “ aldus Sandor Augustijn die het de komende wedstrijd met zijn team in een het thuiswedstrijd op moet nemen tegen DOSC.

foto: FC Almere-doelman Arno Copier had in deze wedstrijd diverse knappe reddingen!

[audio_player id=31875]

Geschreven door