Vermiste man dood gevonden op Zilverstrand

Op het Zilverstrand bij de Hollandse Brug heeft de politie in de nacht van zondag op maandag het lichaam gevonden van een 64-jarige man uit Naarden.

De man werd sinds zondagochtend vermist. Hij was op zijn mountainbike vertrokken voor een tocht door de regio. Toen hij niet op de verwachte tijd thuis kwam stuurde de politie van Gooi en Vechtstreek een urgent bericht van vermissing via Burgernet.

Zondagmiddag werd een zoektocht op touw gezet. Politiemensen zochten zondagnacht rond de parkeerplaats op de IJsselmeerweg in Naarden. Daarbij zijn speurhonden ingezet. Niet veel later werd aan de andere kant van het Gooimeer, op het Zilverstrand in Almere, een plaats delict ingericht.

De man werd ’s nachts rond 2 uur gevonden. Het strand werd afgezet en de politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak.

Geschreven door