De voordelen van maatwerk in je interieur

Ben je een nieuwe woning aan het inrichten of wil je het interieur van je huidige woning op de schop nemen? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk al aan het rondkijken voor nieuwe meubels voor in huis. Kun je niet echt vinden waar je naar op zoek bent? En wil je hierin ook geen concessies doen? Dan is maatwerk in je interieur echt het overwegen waard.

De voordelen

Het eerste waar vaak aan gedacht wordt bij maatwerk is de hoge prijs. Maar wist je dat maatwerk juist een heleboel voordelen met zich meebrengt, die de investering meer dan waard zijn?

  1. Het past perfect
    Het grootste voordeel van maatwerk is dat het perfect past. Hoe complex ook. Of je nu deuren op maat wilt laten maken of een kast op maat: het past tot op de millimeter nauwkeurig op de plek waar jij het wilt hebben. Dit in tegenstelling tot kant-en-klare producten, waarbij de kans groter is dat je te maken hebt met loze ruimtes in huis.
  2. Uniek
    Vaak is maatwerk uniek. Je haalt een one-of-a-kind product in huis. Materiaalsoorten, afwerkingen en kleuren kunnen eindeloos met elkaar gecombineerd worden tot het product van jouw wensen.
  3. Gaat jarenlang mee
    Duurzaamheid en kwaliteit van maatwerk is vaak superieur aan standaard. Doordat hoogwaardige materialen en vakmanschap met elkaar gecombineerd worden, creëer je kasten die jarenlang meegaan.

Maatwerk in je interieur betekent producten/meubels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En wist je dat de mogelijkheden van maatwerk tegenwoordig echt eindeloos zijn? Het houdt echt niet op bij een maatwerk kast.

De mogelijkheden van maatwerk

Maar wat zijn die mogelijkheden van maatwerk dan? Wij zetten een aantal mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

Deuren op maat laten maken

Zowel buiten- als binnendeuren kun je op maat laten maken. Modern, klassiek of liever stoer? Samen met een vakman bespreek je de stijl, kwaliteit, maatvoering en afwerking waarnaar jij op zoek bent. Wanneer je ervoor kiest om een deur op maat te laten maken, kies je voor een mooie esthetiek in je interieur.

Wasmachinekast

Waar het ‘washok’ voorheen echt een hok was waarin uitsluitend de was gedaan werd, is het tegenwoordig steeds vaker een praktische ruimte die bij de rest van je interieur past. Wil jij ook een efficiënte en mooie wasruimte creëren? Laat dan een wasmachinekast op maat maken. Niet alleen de wasmachine en droger passen perfect in deze kast, maar je kunt er ook diverse wasmanden en wasmiddelen in kwijt. Ook graag de mogelijkheid om op te vouwen? Maak het dan helemaal af met een uitschuifbare vouwplank.

Keuken op maat

De keuken vervult steeds vaker een belangrijke plek in de woning. Het is niet alleen maar een praktische ruimte waar eten gemaakt wordt, maar ook een ruimte waarin gegeten, gelachen en geleefd wordt. Door een keuken op maat te laten maken, die exact aansluit bij jouw wensen, geniet je nog meer van je keuken.

Zonwering op maat

Of je nu een tuin op het noorden, het oosten, het zuiden of het westen hebt: door de opwarming van de aarde houd je de warmte (zeker in de zomer) vaak liever buiten. En zit je buiten soms liever in de schaduw. Zonwering werkt niet alleen isoleren, maar heeft ook een grote sfeerbepalende functie én geeft je extra privacy. Zowel binnen- als buitenzonwering kun je op maat laten maken.

Meer weten?

Ben je overtuigd van de voordelen en mogelijkheden van maatwerk in jouw interieur? Kom dan eens naar een Hubo bij jou in de buurt, zoals Hubo Bunschoten, en laat je helpen daar de echte vakmensen. Hubo is al bijna 50 jaar sterk in maatwerk.

Geschreven door