Triatleten zaterdag in beeld (en op radio) bij Omroep Almere

De veertigste triatlon van Almere wordt zaterdag uitgebreid gevolgd door Omroep Almere. Met tv en radio zijn verslaggevers de hele dag overal langs het parcours, doormiddel van gsm verbinding zoeken ze contact met onze studios in muziekwijk..

De wedstrijd wordt vanaf 7 uur ’s morgens op de radio gevolgd. Vanaf 9 uur zijn er beelden op de live stream (tv) op internet. Even na 7 uur duiken de deelnemers het Weerwater in bij de Esplanade. Daarna volgen de afstanden fietsen en lopen. De snelste deelnemers worden binnen acht uur aan de finish op de Esplanade verwacht.

Omroep Almere brengt niet alleen de wedstrijd in beeld, maar besteedt met interviews ook veel aandacht aan de toeschouwers langs het traject en aan de vrijwilligers van de triatlon.

Met camera’s (telefoons) op een boot en op de motor worden de snelste deelnemers in de gaten gehouden.

Op de radio worden de impressies afgewisseld met muziek.

Foto’s Erik Frings, hij heeft de opbouw voor u vastgelegd

Geschreven door