ASC Waterwijk bekert niet verder na verlies tegen WVHEDW

Het is 2e klasser Waterwijk niet gelukt om de volgende ronde van de districtsbeker te bereiken. Tegen WVHEDW dat uitkomt in de 4e divisie ,trok men met 0-2 aan het kortste eind. Waterwijk gaf wel goed partij maar moest toch met een nederlaag genoegen nemen.

Niet de mindere

Waterwijk was in dit duel zeker niet de mindere en kwam ook zeker tot diverse mogelijkheden om tot scoren te komen maar de tegenstander gaf echter weinig ruimte weg. WVHEDW kwam ook herhaaldelijk voor het doel van Waterwijk maar was de eerste helft ook niet in staat om tot scoren te komen. Waterwijk stond goed georganiseerd en zij werden ook uit diverse corners niet gevaarlijk.

Na de rust kwam Waterwijk dichter bij het vijandelijke doel, maar schoten leverde helaas niets op. Later in de wedstrijd (70e minuut)kregen de gasten een vrije schop die van richting werd veranderd en kansloos was voor de goed keepende Ryan Dolstra :0-1. Hierna werd de doelman nog een paar keer getest maar bleef goed overeind.

Meer risico

Hierna nam Waterwijk wat meer risico om de gelijkmaker te forceren maar ook de doelman van de gasten was attent en voorkwam erger voor zijn ploeg. Vlak voor tijd viel dan toch de beslissende 0-2 doordat Waterwijk volop voor de aanval koos. De resterende tijd was te kort om nog verandering in de stand te brengen. Waterwijk heeft laten zien niet onder te doen voor een team dat diverse klassen hoger uitkomt.

Komende wedstrijd gaat Waterwijk op bezoek bij HBOK in Zunderdorp, 14:30 is de aanvang van dit duel.