SC Buitenboys dames lelijk onderuit bij sv ‘s Graveland

Het is het damesteam van SC Buitenboys niet gelukt om de punten uit Hilversum weg te halen. Na 90 minuten moest men accepteren dat er een 4-0 stand op het scorebord stond. De wil was er wel voor een goed resultaat te behalen, maar daar kwam deze middag niets van terecht.

Er was zaterdag weinig eer te behalen voor Buitenboys dat vanaf het begin van dit duel de mindere ploeg was. ‘s Graveland zat ondanks het slechte weer veel beter in de wedstrijd en creëerde diverse kansen. Af en toe kwam Buitenboys wel voor het vijandelijke doel, maar doelpunten werden er niet gemaakt. De thuisclub deed dat echter wel en nam voor de rust al een voorsprong.

Geen herstel

Na de rust bouwde ‘s Graveland de voorsprong uit en stelde de bezoekers er niet zoveel tegenover en was uiteindelijk een 4-0 nederlaag het gevolg. Hopelijk komt het herstel snel om het verloren terrein terug te veroveren. Buitenboys blijft in de onderste regionen staan en zal zich de volgende wedstrijd van een andere kant moeten laten zien.

Zaterdag heeft men een thuiswedstrijd tegen de vrouwen van AMVJ. Om 14:45 start dit duel.