Goed spelend SC Buitenboys doet zichzelf tekort na gemiste kansen

SC Buitenboys heeft tegen Jong Holland verzuimt de mogelijkheden die men kreeg om te scoren te laten liggen. Het was een goede wedstrijd om te zien van twee ploegen die voor de winst gingen. Het bleef uiteindelijk 0-0.

Kansen

Buitenboys gaf in dit duel uiteindelijk wel de toon aan en kwamen vaak tot aardige kansen. Er werd hard gewerkt voor een goed resultaat maar de afwerking liet nog al eens te wensen over en dat was ook wel bij de gasten uit Alkmaar. Voor de rust had Buitenboys minimaal een keer moeten scoren maar als dat niet gebeurt krijgt de tegenpartij het gevoel hier is nog wat te halen. Er waren ook wat mogelijkheden voor de gasten maar de zorgvuldigheid bij de Alkmaarse ploeg was er niet dus bleef ook een doelpunt uit.

In de tweede helft een nog meer aanvallend Buitenboys en was het wachten op een treffer en deze bleef steeds maar uit ondanks diverse mogelijkheden.Ook diverse corners leverde niet het gewenste resultaat op. Het laatste kwartier zag menig toeschouwer deze wedstrijd eindigd niet in 0-0, maar ondanks de kansen bij de thuisclub mocht Jong Holland niet mopperen dat het Buitenboys niet lukte om te scoren. Bij het laatste fluitsignaal was Jong Holland het meest tevreden en Buitenboys wist dat men dit duel in haar voordeel had moeten beslissen.