Sporting Almere pakt punt na doelpuntrijk duel

In de 5e klasse C heeft Sporting Almere weer een punt aan het totaal toegevoegd. Tegen Overamstel werd het een aardig duel met veel doelpunten.

Thuisclub Overamstel was een ploeg die goed georganiseerd voetbal liet zien en hierdoor kreeg Sporting Almere maar weinig ruimte om tot goede aanvallen te komen.Sporting had moeite om haar wil op te leggen en diverse aanvallen werden dan ook in de kiem gesmoord door de degelijk verdediging van de thuisclub. Er moest een persoonlijke fout aan te pas komen om Overamstel aan een 1-0 voorsprong te helpen. 

beloning

Na de rust kwam Sporting niet goed het kleedlokaal uit en daar profiteerde Overamstel optimaal van en was de 2-0 een feit. Daarna herstelde Sporting zich goed en kwam er meer druk op het doel van de thuisclub. Het betere spel werd dan ook beloond, eerst was het Jordy Verwilligen die de 2-1 maakte en later was het Sherwan Mustafa die tweemaal scoorde voor de Almeerders en was de stand 2-3. De strijd werd wat feller en werd de druk op het doel van Sporting groter. Sporting leek de overwinning naar zich toe te trekken maar in de slotseconde werd een fout van de Sporting-goalie het team fataal en kon Overamstel simpel de 3-3 scoren. Hier bleef het bij en deed Sporting Almere zich hiermee tekort.

Komende thuiswedstrijd tegen ASV Blauw Wit kan men voor een herstel zorgen.

Geschreven door