Sponsoren verwennen selectie FC Almere 

Nieuwe sponsors strelen de harten van de selectie van FC Almere en staken de voetballers in een nieuw outfit. Mooi initiatief van de plaatselijke bedrijven. Ook trainer Sandor Augustijn vond dit een prachtig gebaar en liet weten dat hij hoopt dat straks als de tweede competitiehelft begint, zijn ploeg nog meer gemotiveerd is en dat in de eerstvolgende wedstrijd na de winterstop tegen DWS dit tot uiting zal brengen. 

OEFENDUEL

Dinsdag (vanavond 20:30 uur) speelt de selectie van FC Almere op eigen complex een oefenwedstrijd tegen stadgenoot Buitenboys. Komend weekend gaat men naar Egmond om zich daar voor te bereiden op de 2e competitiehelft.

Afgelopen zaterdag hadden we een interview met Sandor Augustijn en verteld hij hoe hij geniet van zijn jonge ploeg.

Geschreven door