“Internationale vrouwendag-editie high-tea concerten in Podium Poort

De Internationale vrouwendag-editie van de Internationale vrouwendag-editie van de high-tea concerten in Podium Poort door Duo Mark Kirkenier en Caren Polderman is op vrijdag 8 maart 2024. is op vrijdag 8 maart 2024.

Na de eerdere zeer geslaagde edities, staat nu de vrouw centraal in het programma op deze bijzondere dag. Natuurlijk wordt dit optreden door professioneel en gepassioneerd duo Mark Kirkenier (piano/keyboard) en Caren Polderman (zang) ook weer vooraf gegaan door een heerlijke high-tea van eigen hand. Geen protestsongs, maar een liefdevolle muzikale knipoog naar de vrouw in haar vele facetten. Verwoordt in al die liedjes in de loop der jaren.

 Praktische gegevens:

Datum: 8 maart 2024
Tijd: 10.30 tot 12.00 uur, inloop 10.15 uur
Locatie: Podium Poort
Adres: Zeussingel 41, Almere Poort, Homeruskwartier
Entree: €10,-

Reserveren: info@podiumpoort.nl. Niet verplicht, wel wenselijk. Maximaal 35 man. Kaartverkoop aan de deur mogelijk.

Geschreven door