Nieuwe Handwerkactiviteit bij Stichting Het Boodschappenhoekje: Quilten!

Op woensdag 28 februari start Stichting Het Boodschappenhoekje met iets nieuws: quilten! Je kent het wel, lapjes stof aan elkaar naaien met een vulling ertussen, en zo maak je een prachtige deken. Het is de perfecte mix van esthetiek en functionaliteit, van oude bedspreien naar moderne kunst.

Bij het quilten gaan we drie lagen textiel samenvoegen: een bovenlaag, kan een hele lap stof zijn of patchwork van kleine lapjes, een tussenlaag voor volume en warmte (kies synthetisch of natuurlijk materiaal zoals katoen of wol), en een katoenen onderlaag. We stikken ze samen met zorgvuldige steken, waardoor niet alleen stevigheid ontstaat maar ook een prachtige versiering.

De quiltlessen zijn elke woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. Iedereen is welkom! Klanten van de stichting doen gratis mee, niet-klanten betalen slechts 2,00 euro. We zitten op Bivak 1, eerste etage (de ingang is aan de achterzijde). Kom gewoon binnen!

Een ervaren coach staat klaar om je te begeleiden. Hoewel de lessen vrije inloop hebben, meld je de eerste keer graag aan via https://hetboodschappenhoekje.nl/aanmelden-activiteit/.

We kijken uit naar een creatieve tijd samen! Doe mee op 28 februari, we hebben er zin in en hopen dat jij dat ook hebt. Tot dan!