De TekenCirkel creatieve activiteit voor Havenaren

De TekenCirkel is een creatieve activiteit voor Havenaren. Er worden kaarten getekend, gekleurd en geplakt op elke woensdag van 10:00 – 12:00 uur bij Heppie Kookcafé in Almere haven.

De TekenCirckel geeft de wereld meer kleur door samen de verbinding op te zoeken met mensen die het ook fijn vinden om creatief bezig te zijn. Er is geen talent of niveau nodig. Havenaren die plezier in tekenen, kleuren, plakken of bijv. gedichten schrijven hebben zijn van harte welkom. Er worden kaarten op A5 formaat gemaakt  met een liefdevolle intentie voor een buurtgenoot. Welke buurtgenoot? Dat weten we vooraf niet, de kaarten worden huis aan huis afgeleverd. 

Over de TekenCirkel

De TekenCirkel is een initiatief van beeldend kunstenaar Irma van Zijl (Open Cirkel Atelier) en heeft als hoger doel community building op basis van een gezamenlijke passie. In dit geval is creativiteit ons raakvlak en omdat we ontspannen en creatief bezig zijn ontstaan er spontaan gesprekjes of zijn we juist samen stil; wat voor onderling contact en verbinding zorgt.

Meedoen?

Er is momenteel een groep van zo’n zes deelnemers die wekelijks aanschuiven, maar er is nog meer plek aan de stamtafel Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@opencirkel-atelier.nl of wandel op de woensdagochtend binnen bij Heppie Kookcafé aan de Markt 68, Almere Haven. Deelname kost € 3,- euro p.p. per ochtend; dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Geschreven door