Het andere gezond!

Hier vind je wekelijks een gezondheidstip die je direct kunt toepassen. Omdat het het eerste item is, kom ik met een tip waardoor je opvallend meer energie krijgt. Het kost je ongeveer 3 minuten om de voordelen te ervaren. Volg gewoon het stappenplannetje hieronder.

Stap 1: ga ergens zitten waar je je comfortabel voelt.
Stap 2. Adem rustig in, houd even vast en adem langzaam uit. Doe dat drie keer.
Stap 3: Adem diep in, en als je bijna op je top bent, adem je nog een keer krachtig door je neus in. Ook dat doe je drie keer.
Stap 3. Bij de laatste ademteug houd je je adem zo lang mogelijk in.

Houdt met een stopwatch op je telefoon of met je horloge bij hoe lang je dat volhoudt. De eerste keer dat ik dit deed, was zonder de extra teug, toen hield ik het dertig seconden vol. De volgende dag, voor ik had ontbeten, deed ik het met teug en toen was het al verdubbeld tot een minuut. De dag erna hield ik het zelfs gemakkelijk 83 seconden vol. Maar het belangrijkste voordeel was dat ik gedurende de hele dag meer energie ervaarde.

Succes!

Geschreven door