SC Buitenboys-trainer Dennis Verwer: De ambitie is om het beter te doen dan vorig seizoen

SC Buitenboys dat ook nu weer in de tweede klasse A is ingedeeld heeft weinig spelers zien vertrekken, daarbij kwam wel dat er spelers bij zijn gekomen en men zich toch kon versterken. Mitchell van Schaik, Robin Creebsburg en Rowdy Perez kwamen van SV Huizen terwijl Aryan Bakhshayee en Larsse Vos uit de eigen jeugd doorkwamen. Doelman van Dekken heeft aangegeven het komende seizoen wat rustiger aan te willen gaan doen en zal waarschijnlijk het doel van het tweede team te gaan verdedigen.

Tevreden

Verder bleef de selectie van Buitenboys intact en is men van plan om het beter te doen dan vorig seizoen, volgens trainer Dennis Verwer: “  We zijn zeer tevreden met onze selectie. We willen de ingezette weg vervolgen, met  alleen maar  Almeerse jongens en een mooie mix tussen ervaren jongens die al lang bij de club spelen en talentvolle jongens .  Ook blijft de staf intact, dus we kunnen doorbouwen. De ambitie is om het beter te doen dan het afgelopen seizoen “, aldus de coach van de Almeerse ploeg.

Derby‘s

Tevens staan er weer twee onvervalste derby’s op het programma tegen stadgenoot ASC Waterwijk.Verder is het een behoorlijk zware afdeling met o.a. tegenstanders zoals, Jong Holland, Unicum, SCPB ‘22, Stormvogels en ASV Arsenal. 

Voor de districtsbeker ontmoet men BFC, Nieuw Utrecht en Roda ‘46. Deze wedstrijden starten eind augustus. Verder ziet de oefencampagne er als volgt uit.17 augustus  DOS Kampen – Buitenboys 24 augustus Batavia ’90 – Buitenboys en 3 september SDO – Buitenboys. Eind september zal dan de competitie weer aanvangen.

Geschreven door