SC Buitenboys van de mat geveegd door BFC

Het zat SC Buitenboys in de derde bekerwedstrijd niet mee en dat kwam mede door de vele blessures die de selectie kent. De wedstrijd tegen het Bussumse BFC was daar een voorbeeld van. Hopelijk zijn komende zaterdag als de competitie begint weer wat spelers fit en kan men stadgenoot Waterwijk weer goed tegenstand geven.

Het werd een makkie voor BFC mede doordat er bij Buitenboys diverse persoonlijke fouten gemaakt werden en BFC daar gretig van profiteerde. Bij Buitenboys lukte er niet veel en bij de thuisclub lukte eigenlijk alles en dan was het een hard gelach en dat zagen ook de meegekomen Buitenboys supporters.

Ongelijke strijd

Ook in de 2e helft was het niet anders en kon BFC naar hartelust scoren in deze ongelijke strijd. Trainer Dennis Verwer hoopt dan ook dat hij weer snel op het niveau gaat komen met zijn ploeg wat zeker een must is om de eerste competitiewedstrijden goed door te kunnen komen.  Opvallend was wel het debuut van de 16 jarige Jordan Leen die de enige treffer van Buitenboys voor zich opeiste. Het werd uiteindelijk 8-1.

Een wedstrijd om snel te vergeten en gaan we ons voorbereiden op de derby tegen Waterwijk was de reactie van trainer Dennis Verwer. Het duel van komende zaterdag op Sportpark Rie Mastenbroek begint zaterdag om 15:00 uur.

foto: aangeleverd door Cor van den Broek.

Geschreven door