BFC stuurt  ASC Waterwijk puntloos weg uit Bussum.

In de zaterdag tweede klasse B heeft Waterwijk de tweede nederlaag moeten incasseren. De ploeg van trainer Ben  Vis had deze middag een volledige offday en daar profiteerde BFC optimaal van. Het werd uiteindelijk een pijnlijke 4-1 nederlaag voor de Almeerders.

Slecht begin.

Al vanaf het eerste fluitsignaal zat Waterwijk niet goed in de wedstrijd en kreeg BFC al direct een overwicht wat nog niet gelijk tot doelpunten leidde maar uiteindelijk kwamen de Almeerders daar toch niet onderuit.Een misverstand tussen twee verdedigers bij Waterwijk stond aan de basis en dat betekende het eerste doelpunt van BFC door Saber Charif. Waterwijk stelde hier niet zoveel tegenover maar had zijn middag gewoon niet en dat kwam later nog meer tot uiting en kreeg BFC behoorlijk wat ruimte. Toch zou Waterwijk op gelijke hoogte komen uit een strafschop, Ryannique Inge werd na een goede actie onreglementair neergelegd. Jordy Kreeberg verzilverde de elfmetertrap:1-1. BFC herpakte zich weer en werd het voor de rust nog 3-1 door goals van Rijcke en Posthuma.

Betere ploeg.

Na de rust acteerde de Almeerders iets beter maar echte kansen deden zich niet voor. BFC behield ook nu het beste van het spel en scoorde nog eenmaal door Van Huisstede;4-1. Hierna ging de strijd aardig gelijk op maar goals vielen er niet meer en zal Waterwijk de komende wedstrijd tegen Benschop uit een ander vaatje moeten tappen om de eerste punten binnen te halen.