Slordig SC Buitenboys laat punten liggen in thuisduel tegen Stormvogels

Na de overwinning op Waterwijk vorige week moest Buitenboys nu genoegen nemen met een 0-3 nederlaag. Bij Buitenboys dacht men dat ze tegen twaalf man speelden want de arbiter van dienst was wel erg op de hand van de gasten. Ook was er nog een rode kaart voor de Almeerders na tweemaal geel.Wel kreeg Buitenboys kansen, maar deze middag waren deze niet aan hen besteed.

Slap schot

Het duel ging eerst vrij gelijk op en waren er voor beide doelen wat mogelijkheden, waarvan Stormvogels de eerste kreeg maar niet verzilverde.Ook een schot van de spits trof geen doel en ging via de doelman en de lat over het doel. Hierna kwam Buitenboys beter voor de dag en was er een schot van Daan Herbert, maar zijn inzet was te slap om de doelman te verrassen. In minuut 35 nog een behoorlijke kans voor Buitenboys maar in een 1 op 1 situatie faalde men voor de goalie van Stormvogels. Na twee gele kaarten moest Buitenboys nog voor de rust met tien man verder wat het spel niet ten goede kwam.

Stormvogels na de rust doeltreffend

Na een 0-0 ruststand was het Stormvogels dat het initiatief naar zich toe trok en ook tot scoren kwam door Jan Koridon die de Buitenboys-doelman kansloos liet:0-1. Buitenboys wilde wel maar zat deze middag niet goed in de wedstrijd dat de tegenstander de kans gaf om de voorsprong uit te bouwen, een aanval over links werd beheerst afgerond door Gregory van Nieuwkoop:0-2. Dat het uiteindelijk ook nog 0-3 werd door Mats Berghuis was dan ook niet zo vreemd in een wedstrijd waarin Buitenboys het deze middag af liet weten en haar aanhang behoorlijk teleur stelde.

Komende wedstrijd gaat Buitenboys op bezoek bij Always Forward.