Vis à Vis haalt nieuwe directeur uit eigen huis

Mascha Selhorst wordt de nieuwe zakelijk directeur van het Almeerse theatergezelschap Vis à Vis. Zij is al ruim tien jaar aan de groep verbonden als Hoofd Commerciële Zaken.

Selhorst is in het culturele leven van Almere goed bekend door haar inspanningen om theater beter toegankelijk te maken voor verschillende doelgroepen. Ze werkte aan het wegnemen van fysieke hindernissen voor mensen met een beperking.

Bovendien spant zij zich al lange tijd in voor introductie van een stadspas in Almere. Die moet cultuur in de stad ook bereikbaar maken voor Almeerders met een laag inkomen. Het huidige college heeft zich voorgenomen die pas over enkele maanden in te voeren.

Selhorst gaat vanaf 1 november samen met Artistiek Directeur Marinus Vroom de dagelijkse leiding vormen van de theatergroep die zijn onderkomen heeft achter de dijk bij het Almeerderstrand. In een persbericht schrijft de Marketing Coördinator dat Selhorst met haar ervaring, inzicht en gedrevenheid de gedroomde frontvrouw is voor Vis à Vis.

Geschreven door