Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Debatreeks Almere 2050 gaat verder met debat over uitgaan, sporten en recreëren

27 februari @ 20:00 - 22:00

Gratis

Almere werkt aan een nieuwe Omgevingsvisie, waarin de toekomstvisie op de ontwikkeling van de stad tot 2050 zal worden vastgelegd. De stad moet gezamenlijk bepalen hoe we groeien, wat we verbeteren, maar ook wat we willen behouden of beschermen. De gemeente vragen jou en andere inwoners, ondernemers en partners om mee te praten. Deze keer dus over uitgaan, sporten en recreëren. Het debat is 27 februari, om 20.00 uur in Casa Casla, Weerwaterplein 3 in Almere. Meld je aan en praat mee over dit onderwerp dat iedere Almeerder raakt!

Of je nou gebruik maakt van het openbaar vervoer, de fiets, een auto of de benenwagen, de infrastructuur van een stad is belangrijk voor alle inwoners. Op deze avond van Almere 2050 gaan we kijken naar de manier waarop de infrastructuur van de stad is gebouwd. En met die achtergrondkennis kijken we naar de toekomst van Almere. Past de infrastructuur nog steeds bij de stad die Almere aan het worden is? Wat moet blijven en wat kan beter?

Kan je niet bij het debat zijn? Je kunt je mening over uitgaan, sporten en recreëren en 9 andere thema’ s ook geven op stadsgesprekken. Dit kan tot en met 31 maart 2024.

De opbrengst van alle debatten en bijdragen/reacties betrekken we bij het opstellen van de Omgevingsvisie Almere 2050.

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
avanti-almere.nl

Locatie

Avanti – Casa Casla
Weerwaterplein 3
Almere Stad, 1324 EE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie