Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kidsproof Teens Event in Almere Buiten

15 juni @ 12:00 - 17:00

Gratis

Op zaterdag 15 juni staat Almere Buiten Centrum in het teken van het Kidsproof Teens Event. Een middag vol met games, workshops en hangouts, dus tieners hoeven zich niet te vervelen! De toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.

Te gekke activiteiten

Tijdens het Kidsproof Teens Event kun je meedoen met verschillende games en toffe workshops. “Je kunt ook chillen en jammen in de muziekstudio. Of een potje Weerwolven spelen. Nog niet overtuigd? Zet een VR bril op en ga op avontuur. Ga lasergamen met je vrienden of kom een balletje trappen in de Pannakooi. Ontwerp je eigen tattoo, ontsnap tijdens de Escape Room The Game, kruip achter de draaitafel tijdens een DJ workshop of leef je uit in de sports arena. En er is nog veeeeel meer waar je niet voor thuis kunt blijven.”, legt Nathanya Prins van Kidsproof Flevoland uit. Check het complete programma via de website www.kidsproof.nl/flevoland!

Locatie en toegang

De toegang voor het Kidsproof Teens Event is gratis. Voor sommige activiteiten heb je een deelnameticket nodig en / of wordt een kleine bijdrage gevraagd. Haal je strippenkaart, entreebewijzen en programma op bij de Infostand om mee te doen aan alle activiteiten.

Over Kidsproof Flevoland

Op de website www.kidsproof.nl vind je veel leuke tips voor adresjes en uitstapjes in Flevoland. Inspiratie voor (groot-)ouders en verzorgers om er in de buurt op uit te gaan, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, gezellige overnachtingsadressen en te gekke uitjes. Wil je nooit meer een leuke tip of nieuw adresje missen? Volg de site, meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang vóór iedere vakantie zelfs nog éxtra tips. Volg ook Kidsproof Flevoland op Facebook en Instagram.

Op 15 juni maakt Kidsproof.nl er een live ontmoeting van, voor tieners en hun (groot-)ouders / verzorgers. “Het is een event waarvoor ouders hun tieners met gemak van de bank krijgen.”, aldus Nathanya Prins.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Almere Buiten Centrum en Almere City Marketing.

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie: