Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsconcert met Hexagon en Ekatarina Levental

12 januari @ 20:00 - 22:30

€20,00

Feestelijk programma met o.a. muziek uit de Notenkraker van Tsjaikovski, Chants d’Auvergne van Canteloube en de beroemde aria van Mozart Ch’io mi scordi te ?… Non temer, amato bene. En natuurlijk proosten we op het nieuwe jaar met bubbels!

Een mooie start van het nieuwe jaar met het Hexagon Ensemble en mezzosopraan Ekatarina Levental op vrijdag 12 januari. Van harte welkom!

Entree 20 euro, t/m 18 jaar 5 euro
Meer info en kaarten kopen of bel 06-80140467.

Hexagon is een Nederlands kamermuziekensemble van topniveau. Vijf blazers en een pianist met passie voor kwaliteit, vernieuwing en avontuur. Met elkaar vormen zij de zeshoek waaraan Hexagon Ensemble zijn naam ontleent. Ze verrassen steeds weer met hun repertoire, doen ook muziektheater en maken bijzondere muziekreizen.

Ekaterina Levental bouwde een carrière op als harpiste en zangeres. Zij werkte als soliste bij diverse opera- en muziektheatergezelschappen en was o.a. te zien op internationale podia en festivals als Holland Festival, Grachtenfestival, Oerol en Avignon Festival. Daarnaast maakte zij carrière als theaterperformer.

Klik hier voor meer info

Gegevens

Datum:
12 januari
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€20,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.goederedeconcerten.nl

Locatie

Goede Rede Concerten
Kerkgracht 60
Almere Haven, 1354 AM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06–80140467
Bekijk de site van Locatie