Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rommelmarkt Boodschappenhoekje in Haven

25 maart @ 14:00 - 17:00

Gratis

Het is weer tijd voor de gezelligste rommelmarkt in Almere Haven. Tijdens de rommelmarkt is er weer volop speelgoed aanwezig in de grote speelgoedkamer, is er volop keuze uit leuke winterkleding en warme jassen, kun je je hart ophalen in de boekenkamer, kun je snuffelen tussen de snuisteren, kopjes, keukengerei en nog veel meer.

Met een oppervlakte van 350m2 is er voor jong en oud altijd wel wat te vinden tijdens de maandelijkse rommelmarkt. We hanteren kleine prijsjes, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft en de toegang is gratis.

De rommelmarkt is een initiatief van Stichting Het Boodschappenhoekje Almere. De stichting komt op voor mensen, die het financieel niet of nauwelijks redden. Mensen, die dagelijks voor onmogelijke keuzes staan. De stichting helpt ze aan gezond voedsel, geeft adviezen, zorgt voor verbinding en haalt de schroom om hulp te vragen weg. Als stichting bieden we huishoudens eenmaal per week een goed gevulde tas met vers producten, eenmaal per maand delen we een extra tas uit met houdbaar producten

Dit alles is mogelijk dankzij donaties, maar ook door de opbrengsten van deze rommelmarkt, Dankzij de grote binnenruimtes en overdekte buitenruimte gaat de rommelmarkt altijd door en loopt u bij regen toch gewoon droog.

We nodigen iedereen van harte uit om onze rommelmarkt te bezoeken. Je steunt daarbij niet alleen de stichting, maar het is nog hartstikke gezellig ook!!

Lees hier meer over onze Stichting.

Bedenk dat armoede een steeds groter probleem is en dat het iedereen kan overkomen. Wij kunnen de armoede niet laten verdwijnen, maar wel draaglijker maken is dan ook het motto van Stichting Het Boodschappenhoekje Almere.

Gegevens

Datum:
25 maart
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
http://www.hetboodschappenhoekje.nl.

Organisator

Stichting Het Boodschappenhoekje Almere
Telefoon
06-51269216
E-mail
havanos.1@kpnmail.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stichting Het Boodschappenhoekje Almere.
Bivak 1
Almere Haven, info@boodschappenhoekje.nl 1353 AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-51269216
Bekijk de site van Locatie