Tim voor 3

Welkom bij Tim Verstraete, de man achter de magie van muziek. Opgroeiend in het idyllische Langeraar, een schilderachtig dorpje in het hart van de natuur, ontdekte Tim op jonge leeftijd zijn passie voor muziek. Het was een betoverende ervaring toen zijn oom hem op zesjarige leeftijd zijn eerste platenspeler gaf en hij zijn eerste plaatje mocht draaien. Vanaf dat moment wist hij dat zijn roeping lag in het draaien van plaatjes.

In 1980 begon Tim samen met een vriend “Radio T.E.O.”, wat het zaadje plantte voor zijn radiovirus. Hij vergaarde waardevolle ervaring als DJ bij diverse radiostations zoals Radio ZEN, RikFM, Climax Radio, Starlight 94,8 A.R.V. Radio Atlantis Amsterdam, Radio Monique 963 en Radio 172 Online.

Bij Omroep Almere presenteert Tim nu het wekelijkse programma ‘Tim voor 3’, waarin hij zijn luisteraars meeneemt op een muzikale reis door de tijd. Van de betoverende deuntjes uit de jaren ’80 tot hedendaagse pareltjes, Tim speelt ze voor je af in series van drie. Naast de muzikale traktaties, wordt ook de legendarische Jukeboxplaat en de ‘dubbele Dré’ van André Hazes Sr. niet vergeten.

Tune elke zondagavond in van 20:00 tot 21:00 uur en beleef de harmonie van Tim’s muzikale selectie, hier op Omroep Almere

Evenement tijdschema's (1)

Vandaag aankomende evenementen

Alle komende evenementen