Muziek Therapie

Muziektherapie is een programma dat lekker ouderwets, handmatig, op gevoel wordt samengesteld en gemaakt! Veel prima deunen uit de 60’s, 70’s en 80’s maar ook wel degelijk muziek die pas daarna is gemaakt.

Het programma wordt gemaakt door René van den Abeelen, die in 1972 zijn eerste programma presenteerde. Hij is te horen geweest op onder meer Radio Noordzee Nationaal, Radio 192, Arrow Classic Rock, Business Nieuws Radio en Omroep Flevoland.

Hij is kattengek, maakt miniaturen van legendarische zendschepen en is auteur van een aantal boeken, waaronder ‘Radio Noordzee Nationaal’, Perfecte Vriendjes’ en ‘Jan de Hont Gitarist…!’

Geniet van een betoverend muzikaal avontuur met onze unieke muziektherapie. Laat jezelf onderdompelen in het kalmerende ritme en de melodieën die je pure harmonie en innerlijke vrede brengen. Sluit je ogen en laat je meevoeren op zondag van 16.00 tot 17.00 uur, terwijl de prachtige klanken je ziel beroeren en je geest verrijken. Ontdek de genezende kracht van muziek en laat je meevoeren op een reis van ontspanning en vernieuwing.

Evenement tijdschema's (1)

  • Zondag

    -

    René van den Abeelen

Vandaag aankomende evenementen

Alle komende evenementen