Twee verdachten op de vlucht na gewelddadige beroving

De politie is in de Waterwijk in Almere Stad op zoek naar twee mannen die op de vlucht geslagen zijn na een beroving met geweld. Donderdagavond rond 20.55 uur werd een man op het Tarbotpad beroofd van zijn tas door twee andere mannen. De een was heel lang, de ander ongeveer 1.70 meter. De twee daders hebben het slachtoffer meerdere keren geslagen.

Het duo is tussen de 30 en 35 jaar oud en vluchtte te voet in de richting van de Palingweg. De politie rukte met meerdere auto’s uit en heeft ook meerdere mensen in de buurt gecontroleerd. Daarbij werden geen verdachten gevonden.

Er is een Burgernetmelding verstuurd. De geluidsfunctie van Burgernet is kapot, daarom kon er alleen een tekstbericht zonder audio verstuurd worden. De politie hoopt dat mensen hebben gezien welke kant de verdachten opgegaan zijn. Ook als er mensen gezien hebben of twee mannen een tas hebben gedumpt of dat ze misschien in een auto zijn gestapt, hoopt de politie dat dit gemeld wordt.

Geschreven door