Na een slechte droom is het tijd voor een sprookje. Texelse hotels schenken 1.001 nacht cadeau.

Onder het motto: ‘Jullie zorgen voor ons, wij zorgen voor jullie’ stellen Texelse hotels samen 1.001 overnachtingen beschikbaar voor zorghelden.
Het begrip ‘zorgheld’ wordt daarbij breed geïnterpreteerd: iedereen die de afgelopen twee maanden een onmisbare maatschappelijke bijdrage heeft geleverd. Van oma’s, opa’s, moeders, meesters, boeren, vakkenvullers tot thuishulp en verpleging. De Texelse Hotel Vereniging heeft in samenwerking met VVV Texel de inschrijving vandaag geopend. 

De actie is geheel belangeloos opgezet, ondanks dat ook de Texelse hotels het afgelopen maanden zwaar hebben gehad door de enorme terugloop van boekingen. De Texelse hotels willen met deze actie graag mensen extra verwennen en iets terugdoen voor al die mensen die afgelopen maanden, en ook nu nog, ‘de hete kolen uit het vuur halen’. 

Voor meer informatie over deze unieke actie verwijs ik u graag door naar de bijlage of kunt u mij telefonisch of per mail bereiken via onderstaand.

Fijne hemelvaart!

Geschreven door