Outdoorpark SEC Almere is weer open

Eind mei heeft Outdoorpark SEC Almere de poorten geopend. Je kan er weer terecht voor actieve uitjes in de buitenlucht. Na alle noodzakelijke beperkingen is het fijn om weer naar buiten te kunnen. We hebben behoefte aan afleiding en willen weer bewegen. “We worden de laatste dagen volop gebeld, mensen willen weer op pad, alleen of samen.

We hebben het park opnieuw ingericht en onze werkwijze is aangepast zodat we aan alle voorwaarden voldoen”, aldus eigenaresse Joy Both. Uitjes in de buitenlucht Outdoorpark SEC Almere biedt leuke actieve uitjes voor jong en oud. Boogschieten, kanovaren, mountainbiken, boeren midgetgolf, survivallen en andere outdooractiviteiten zijn weer volop beschikbaar. Het outdoorpark is groot, de terrassen zijn ruim en fysiek contact is bij de activiteiten niet nodig. Hierdoor kan je weer volop genieten van een gezellig uitje.

En nu ook de horeca vanaf 1 juni weer open is, zijn ook familie-uitjes, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en andere groepsuitjes weer welkom. Wandelen en fietsen Het park ligt mooi in boswachterij Almeerderhout, tegen Almere-stad. Het is ook een prachtige uitvalsbasis voor een wandeling, fietstocht of kano-tocht. Er zijn routes uitgezet en je kan fietsen, steps, mountainbikes en kano’s huren.

Contactgegevens Outdoorpark SEC Almere Verlaatweg 2 1358 AJ Almere www.outdoorparkalmere.nl info@outdoorparkalmere.nl 036-5384855 Contactpersoon Joy Both joy@outdoorparkalmere.nl 06-29513783

Geschreven door